06 52 41 44 05 info@miekekuiper.nl

Over Mieke Kuiper

Over Mieke

Fotograferen is altijd een grote hobby van mij geweest. Toen mijn kinderen klein waren, liep ik de hele dag achter hen aan met mijn camera om alles van hun leven vast te leggen. Die foto’s plakte ik in albums, die nu rijen dik op zolder staan en regelmatig worden bekeken.

Maar ik wilde meer. Ik wilde van mijn hobby mijn werk maken. Na twee jaar Fotoacademie heb ik nog vele workshops en trainingen gevolgd en mij verder ontwikkeld als fotograaf. Zo heb ik onder een cursus bruidsfotografie gevolgd bij een van de beste trouwfotografen van Europa: Arjan van der Plaat. Daarnaast heb ik bij Marjolijn Maljaars de workshop “Day in The Life” gevolgd. Naast deze trainingen en cursussen ben ik ook gecertificeerd Moment Design fotograaf nadat ik de opleiding heb gevolgd bij Yvonne ten Bruggencate.

Ik fotografeer jullie op elke gewenste locatie en houd zoveel mogelijk rekening met wat jullie willen. Tijdens de shoot vind ik het belangrijk dat het gezellig is en dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Als ik niet aan werk ben als fotograaf, ben ik de vrouw van Robert en moeder van drie prachtige kinderen. Ook sta ik nog twee dagen voor de klas als groepsleerkracht op een basisschool. Ik ben graag te vinden in mijn tuin, houd van reizen en kokkerellen..