Portretten

Voor een shoot in kleur en/of zwart-wit zorg ik voor een juiste achtergrond. Wil je lief en zacht? Is het kind of zijn kinderen nog jong? Dan adviseer ik graag een witte achtergrond. De kleuren houd ik zo neutraal en rustig mogelijk. Dat maakt foto’s tijdloos. Ook zwart-wit foto’s zijn meestal tijdloos en ook foto’s van jonge kinderen maak ik graag in zwart-wit . Zijn de kind(eren) wat ouder en wil je meer een stoere foto, dan is een zwarte achtergrond meer geschikt.

Maar bij elke shoot vind ik het belangrijk, dat het een spontane foto moet zijn. In de foto moet je je kind(eren) herkennen. Ze moeten zijn, zoals ze echt zijn! Dat maakt voor mij een shoot geslaagd. Bij verlegen kinderen helpt het vaak om iets van speelgoed mee te nemen van thuis en ballonnen kunnen ook vaak een gunstig effect hebben en komen verlegen kinderen vaak wel los. Zo probeer ik elk kind te “vangen” in een spontane situatie.

Zakelijke portretten zijn portretten, die gebruikt kunnen worden op social media en bijvoorbeeld in een CV. Deze foto’s kunnen zowel in kleur als zwart-wit.

Kindershoots in kleur

Kindershoots in zwart-wit

Zakelijke portretten

Terug