Over mij

Mijn naam is Mieke Kuiper en ik ben geboren en getogen in Purmerend. Sinds 2010 ben ik bezig met fotografie en na vele cursussen heb ik onlangs gestudeerd aan de Fotoacademie te Amsterdam.

Kindershoots in kleur of zwart-wit of een combinatie daarvan, dat is wat ik erg leuk vind om te doen. Jonge kinderen fotografeer ik graag met een witte achtergrond en ik probeer de kinderen te fotograferen in spontane situaties. Oudere kinderen willen meestal stoerdere foto’s. Daarom zal ik voor hen vaak een zwarte achtergrond gebruiken.  Klik hier voor een kijkje naar de kindershoots.

Bij bedrijfsfotografie maak ik foto’s, die de klant kan gebruiken voor bijvoorbeeld een website.

Ik maak graag kleine fotoseries, zoals te zien zijn op deze website onder het kopje Evenementen.

Onder zakelijke fotografie versta ik bijvoorbeeld het maken van een mooie foto op je Linkdin profiel.  Kijk voor ideeën op Zakelijke portretten.

Ga je trouwen en zoek je een fotograaf? Ik kan deze dag voor je vastleggen. Alleen mooie foto’s van het bruidspaar op locatie is ook mogelijk. Klik hier voor bruidsfotografie.

Zo nu en dan heb ik de gelegenheid om mijn werk te exposeren. De serie “Golf” hangt tot en met september 2018 in het clubhuis van Burggolf De Purmer. Daarna zal deze serie als kavel ingebracht worden tijdens de veiling tbv KiKa op maandag 3 september 2018.

Neem contact met mij op, als je een leuke fotograaf zoekt. Ik maak foto’s in mijn studio, of op ieder gewenste locatie, zowel binnen als buiten.

 

Terug