Shoots in kleur

 

Dit zijn Pepijn, Sem en Catoo. Twee broertjes met hun zusje. Lieve kinderen, die ook erg verlegen waren en zich niet zo makkelijk lieten fotograferen. Een ballon bood uitkomst. Ze kwamen een beetje los! Daardoor was ik in staat toch spontane foto’s te maken. Dat is ook waar ik naar streef. Mooie, lieve en  spontane foto’s.

De volgende foto’s zijn gemaakt van een meisje van 3 met haar babybroertje. Door ook hier gebruik te maken van een ballon, kwam het meisje los en kon ik spontane foto’s van haar maken.

De shoot, die ik maakte van Sacha en Rick (12 en 14 jaar) heb ik gemaakt in zowel kleur als zwart-wit. Omdat deze kinderen al wat ouder zijn, heb ik gekozen voor een zwarte achtergrond. Dit maakt de foto’s wat stoerder. (Zie ook kindershoots zwart-wit).

Lisette wilde een foto voor haar website www.colorfullkidscoaching.nl . Haar website is vroijk en licht. Dit heb ik proberen terug te laten komen in de foto.

 

Romy (14 jaar) en Sem (11 jaar) zijn net als Sacha en Rick  broer en zus. De zwarte achtergrond zorgt weer voor een warme, stoere uitstraling.

De volgende shoot maakte ik van drie broers en hun gezin.

Op lokatie kan er ook een shoot gedaan worden. De familie van Espen wilde graag op het treinstation van Haarlem gefotografeerd worden. Dat station speelt in hun leven een belangrijke rol. Zie hier ook enkele foto’s van deze shoot in zwart/wit.

De kinderen ( 2 maanden, 5 maanden, 9 maanden, 4 jaar en 6 jaar) van deze shoot zijn allemaal neefjes en nichtjes van elkaar. Samen op de foto voor opa en oma.

Vier stoere jongens op de foto! Kijk ook bij shoots in zwart-wit  voor meer foto’s van deze shoot.

Vier generaties voor mijn camera maak ik niet vaak mee. Het was echt mooi om deze shoot te mogen doen. Kijk ook op Shoots in zwart-wit voor meer foto’s van deze serie.

Terug